W ☼ N ☽ E R L A N D
ABOUT ENTRY LINKS LYRICS FLAVOR
NNC's Theme Poll
17.1.10 • 17.1.10 • 0 comments
This one is for my friend's web theme.
Well, that's because someone suggest me to make a theme for couple next month. (you know, Valentine)
So If you wasn't one of the member, it's okay to vote for the characters.
But if you interested to join just go to » http://nakayoshi.ning.com
--------------------------------------------------------------------------------------
Buat yang ngga ngerti bahasa inggris!
Polling ini dibuat untuk tema web temanku bulan depan.
Nah, ide ini ku dapet dari temanku yang bilang kalo bulan depan pake tema khusus couple
Sementara aku bingung couple-nya itu siapa
Buat yang bukan member NNC boleh ikutan vote juga kok.
Atau malah kalau kalian tertarik silakan kunjungi web kami » http://nakayoshi.ning.com


To vote »Click Here«

Sorry for the inconvenience, this blog can't read Java script
---------------------------------------------------
Mohon maaf, blog ini tidak dapat membaca Java Script maka harus dibuat link untuk voting


PASTFUTURE
☼ WONDERLAND ☽
My vision is aiming for the sun but my heart is attached with the moon. Can't decide whether chase the sun or embrace the moon.

HIDING UNDER THE ALNWICK ROSE



☼ OTHERS ☽


☼ SHOUT BOX ☽

*I'm also accepting request here!


☼ BLOG ARCHIVE ☽

  • Ignition - Megurine Luka
  • ACUTE - KAITO, Hatsune Miku, Megurine Luka
  • Vocaloid Character - Megurine Luka 「巡音ルカ」
  • Packaged - Hatsune Miku
  • Sweetiex2 - Hatsune Miku
  • Blossom Cloudy 「花曇」 - Kagamine Len
  • Vocaloid Character - Kagamine Rin and Len 「鏡音リン・レン...
  • Vocaloid Character - Hatsune Miku 「初音ミク」
  • MELT 「メルト」 - Hatsune Miku
  • Last Night Good Night - Hatsune Miku